Hudvårdande produkter

Det moderna livet är ofta stressigt och fyllt av åtaganden. Alla upplever vi stress emellanåt, men den som konstant utsätts för negativ stress kommer förr eller senare upptäcka att det avspeglar sig på deras hy. Dermalogica är utvecklat för att reparera och återbygga skadad hud orsakad av negativ stress.

Dermalogica är en hudvårdsserie som inte innehåller ingredienser som täpper till huden. Produkterna är helt fria från tilltäppande mineraloljor,allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol. Dermalogica är helt enkelt en hudvårdsserie som är bra för din hy.

Face Mapping

Med hjälp av Dermalogicas unika hudanalys, kallad Face Mapping, kan du få en noggrann kartläggning av ditt ansikte och din hy. Face Mapping använder sig av traditionell hudanalys kombinerat med kinesisk diagnostik. Med hudanalysen som underlag kan utbildade Dermalogica-terapeuter ge dig råd om vilka produkter som passar just dig, och din hy. Dermalogica-terapeuter får hela tiden kontinuerlig uppdatering av det allra senaste inom produktutveckling, ingredienser och behandlingsmetoder, så du kan känna dig säker på att din hy får bästa möjliga förutsättningar att må bra.

Bakgrund

Jane och Raymond Wurwand startade The International Dermal Institute, världens ledande vidareutbildningscenter för hud- och kroppsterapeuter, 1983. När Jane konstaterat att inget existerande hudvårdsmärke kunde uppfylla institutets krav på optimal hudvård bestämde hon sig för att själv göra något åt saken. 1986 lanserades så Dermalogica. Och en revolution inom huvård var född. Idag används Dermalogicas produkter frekvent av Hollywoods kändiselit, så väl som av professionella terapeuter inom hudvård.

Dermalogicas hängivenhet hudvård syns tydligt på konceptet med proffessionella och kraftfulla produkter, i enkla förpackningar  – intelligenta produkter till intelligenta användare.