Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna kring Dermalogica.

Var kan jag handla produkter från Dermalogica?
Dermalogica är ett professionellt hudvårdsmärke som säljs på utvalda hudvårdscenter och via auktoriserade e-handlare. På så sätt kan du som kund känna dig trygg, och veta att du har tillgång till professionell rådgivning kring din hy och Dermalogicas olika produkter. Under fliken Kontakt kan du hitta återförsäljare och mer information kring hudvårdscenter.

Vilka produkter passar min hud bäst?
Det är omöjligt att svara på utan att först analysera din hy. På Dermalogicas olika hudvårdscenter får du alltid hjälp att hitta precis rätt produkt för just din hudtyp. Som underlag använder sig terapeuten av Dermalogicas patenterade hudanalys, Face Mapping. Med hjälp av Face Mapping kan terapeuten inte bara hitta rätt produkt till din hud, utan också förebygga eventuella problem – innan de når upp till ytan. Efter avslutat hudanalys får du också alltid en helt personlig karta över ju ditt ansikte – din egna Face Map. Med hjälp av kartan kan du utläsa var problemområden finns och också se vilka produkter som rekommenderas. På så sätt använder du produkter endast på de ställen där de behövs – det blir både effektivare och mer ekonomiskt.

Vilka ingredienser ingår i Dermalogicas produkter?
De aktiva ingredienserna i Dermalogicas produkter består bl a av naturliga eteriska oljor och extrakt. Grön lera och citronmeliss verkar renande och lugnande. Riskomplex, mjölksyra, salicyl- och fruktsyra har en exfolierande effekt på huden. Dermalogicas produkter innehåller aldrig tilltäppande mineraloljor, uttorkande S.D alkohol eller artificiella färg- och parfymämnen. 

Kan jag köpa Dermalogicas produkter på Internet?
Ja, under förutsättning att du först genomgått en hudanalys. Det är viktigt att använda produkter som motsvarar den individuella hudens behov. Om du väljer att handla dina produkter på Internet skall du vända dig till någon av Dermalogicas auktoriserade återförsäljare, annars riskerar du att köpa utgångna, eller rent av förfalskade produkter.